切換隱藏選單

下班後,跟老外聊運動!

來自英國的詹姆斯帶著他同事王先生一起去台北一間運動酒吧,打算慶祝王先生之前簡報順利…「上班族酷英語」是由《Cheers》雜誌與英國文化協會英語教學團隊聯合製作的有聲專欄,你可以透過雜誌學習本月最in的社交字彙,再連上Cheers網站,收聽外籍老師對話,讓你不用出國,英語也能頂呱呱!

Dialogue 對話

James from the UK is taking his colleague, Wang, to a sports bar in Taipei to celebrate his successful business presentation. Wang strikes up a conversation with Sandra, one of James’s friends.

來自英國的詹姆斯帶著他同事王先生一起去台北一間運動酒吧,打算慶祝王先生之前簡報順利。王先生正與詹姆斯的朋友珊卓對話。

Wang: Well, it’s great to meet you all. Let me get in a round of drinks. Waitress, could I have six pints of lager please? So tell me Sandra. What brings a girl like you to Taiwan? What’s your line of business?

王先生:很高興認識大家。讓我請大家喝一輪酒。服務生,可以給我6品脫的窖藏啤酒嗎?告訴我,珊卓,像妳這樣的女孩為何會來台灣呢?妳來台從事什麼工作?

Sandra: I’m in the journalism game. I write stories on the local financial situation. The money’s not great, but I get to meet a lot of movers and shakers in the region. It’s great for developing a network of contacts.

珊卓:我從事新聞業,報導台灣的財經狀況。薪水不高,但是我有機會遇到許多在這個領域有影響力的人。這是建立人脈很好的機會。

Wang: Right. You know, I love this sports bar. I feel like I’m in London.

王先生:沒錯。妳知道嗎,我超愛這間運動酒吧,感覺置身於倫敦。

雜誌全文

全文完,覺得不過癮嗎?您可以:

善意商機

AAMA台北搖籃計畫共同創辦人顏漏有

市場洞察v.s好感度經營

CAMA咖啡創辦人何炳霖

生涯顧問

江振誠

用10年記錄這個世代的台灣味

張慧慈

我想追求過去因為拼經濟被放棄的事

潮課名師

最新評論

你是哪種族群?

提醒

本網頁已閒置超過三分鐘,請點擊 關閉 或任一空白處,即可回到網頁。

關閉廣告